Følg os på Facebook

Exoterra Termostat 600 w Dual

Vægt 0,645 kg
890,00 kr.

På lager

Kategori: Varenummer (SKU): 015561224635

THERMOSTAT 600W – Thermostat with Day/Night Timer & Dual Receptacles.

Krybdyr er ektoterme og bruger varme fra en ekstern kilde til at termoregulere deres optimale kropstemperatur. De fleste krybdyr bruger direkte strålevarme fra solen i kombination med ledende varme fra solopvarmede overflader såsom grene, sten eller andre varmeakkumulerende strukturer. At sørge for en sådan passende, artsrelateret temperaturgradient i terrariet er en vigtig faktor for vellykket reptilhold. Med Exo Terra 600W-termostaten med dag/nat-timer og dobbelte beholdere kan du skabe et velkontrolleret 24-timers varmesystem, der giver dig mulighed for at opretholde de nødvendige temperaturforhold svarende til dem, der findes i en ørken eller tropisk miljø.

Både dag- og nattemperaturerne kan indstilles og styres individuelt for at garantere sikre dag- og nattemperaturudsving for dine krybdyr. De dobbelte beholdere giver dig mulighed for at styre 2 separate varmeenheder, 1 i dagtimerne, 1 om natten (for eksempel: 1 glødepære om dagen og 1 varmemåtte om natten). Termostaten hjælper også med at forhindre overophedning og underafkøling under varme sommerdage eller kolde vinternætter. Funktionen Dimming & Pulse Proportional holder temperaturen på det ønskede sætpunkt med en meget højere nøjagtighed end konventionelle termostater og eliminerer stort set temperatursvingninger i terrariet. Den letlæselige LCD-skærm viser varmetilstand, dag- eller nattilstand og faktisk og indstillet temperatur. En rød LED og et varmesymbol vil indikere, når varmeapparatet er tændt. Når den indstillede temperatur er nået, skifter LED’en til blå, og varmesymbolet vises ikke længere. Du skal blot tilslutte din varmemåtte, varmekabel, keramisk varmelegeme eller glødepære til Exo Terra dag/nat termostaten, indstille de foretrukne dag- og nattemperaturer og placere varmesensoren på det ønskede sted. Termostatens trykknap/vælgersystem forhindrer utilsigtede ændringer af den indstillede temperatur, hvis enheden håndteres. Termostaten leveres med en 6,2 fod / 190 cm strømledning med jordet stik og stik for øget sikkerhed og for at tillade brug af en stikkontakt. Den vandtætte fjernbetjeningssensor kan sikkert bruges i meget fugtige terrarier og vandmiljøer.

Exo Terra Termostat Puls Proportional Indstilling

Puls-proportionalindstillingen af ​​vores Exo Terra-termostater er den mest nøjagtige temperaturkontrolindstilling til brug med ikke-synlige lysemitterende varmekilder. I stedet for at tænde og slukke for strømmen, som bimetalliske og elektroniske ON/OFF-termostater gør, sender Pulse Proportional indstillingen den elektriske strøm i proportionale impulser til varmeelementet. Impulserne varierer i varighed og frekvens afhængigt af den nødvendige temperaturstigning. For eksempel, når varmelegemet først tændes, vil impulserne være længere og hyppigere, indtil den indstillede temperatur er nået. Når den indstillede temperatur er nået, vil pulserne blive kortere og mindre hyppige for at opretholde en perfekt stabil temperatur. Puls-proportionalindstillingen eliminerer stort set temperaturudsving i terrariet.

Ideel til brug med alle ikke-synlige lysemitterende varmekilder (såsom Exo Terras varmemåtte, varmekabel eller keramisk varmelegeme)

Exo Terra termostat dæmpningsindstilling

Dæmpningsindstillingen på vores Exo Terra-termostater er en meget nøjagtig temperaturkontrolindstilling, der tillader brugen af ​​varmekilder, der udsender synligt lys. I stedet for at tænde og slukke for strømmen, som bimetalliske og elektroniske ON/OFF-termostater gør, dæmper dæmpningsindstillingen bogstaveligt talt den elektriske strøm, der sendes til varmeelementet. Indstillingen Dæmpning øges gradvist og dæmper den elektriske strøm, der sendes til varmelegemet afhængigt af den temperaturstigning, der er nødvendig. For eksempel, når varmelegemet først tændes, vil den elektriske strøm, der sendes til varmelegemet, gradvist stige, indtil den indstillede temperatur er nået. Når den indstillede temperatur er tæt på at være nået, vil termostaten dæmpe den elektriske strøm, der sendes til varmeelementet for at opretholde en perfekt stabil temperatur. Dæmpningsindstillingen eliminerer stort set temperaturudsving i terrariet.

Ideel til brug med alle synlige lysudsendende varmekilder (såsom Exo Terras Intense Basking Spot, Daylight Basking Spot, Daytime Heat Lamp, Infrared Basking Spot eller Night Heat Lamp). Kan også bruges med alle ikke-synlige lysemitterende varmekilder (såsom Exo Terras varmemåtte, varmekabel eller keramisk varmelegeme)

 • Dimming & Pulse Proportional funktion styrer terrariumtemperaturer meget nøjagtigt
 • Dag- og nattemperatur kan indstilles og styres individuelt
 • Dobbelte beholdere
 • EU: Fra 10°C op til 60°C (50°F – 140°F) NA: Fra 50°F – 140°F (10°C op til 60°C)
 • Letlæselig LCD-skærm viser faktisk og indstillet temperatur
 • Rød LED og varmesymbol vil indikere, når varmeapparatet er tændt
 • Trykknap/vælgersystem for at undgå utilsigtet indstilling eller manipulation
 • Vandtæt fjerntemperaturføler
 • Ekstra lang 6,2 fod / 190 cm strømledning
 • Ideel til brug med varmemåtter, varmekabler, keramiske varmelegemer og varmepærer
 • Styrer varmeapparater op til 300W pr. stikkontakt

https://exo-terra.com/wp-content/uploads/PT2463_Thermostat_EU.pdf

Exoterra Termostat 600 w Dual
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins