Følg os på Facebook

Exo Terra termostat Dimming & Puls 300 watt

Vægt 0,645 kg
570,00 kr.
Kategori: Varenummer (SKU): 015561224611

THERMOSTAT 300W – 300W Dimming & Pulse Proportional Thermostat.

Krybdyr er ektoterme og bruger varme fra en ekstern kilde til at termoregulere deres optimale kropstemperatur. De fleste krybdyr bruger direkte strålevarme fra solen i kombination med ledende varme fra solopvarmede overflader såsom grene, sten eller andre varmeakkumulerende strukturer. At sørge for en sådan passende, artsrelateret temperaturgradient i terrariet er en vigtig faktor for vellykket reptilhold. Med Exo Terra 300W Dimming & Pulse Proportional Thermostat kan du skabe et velkontrolleret varmesystem, der giver dig mulighed for at opretholde de nødvendige temperaturforhold svarende til dem, der findes i en ørken eller tropisk miljø.

Termostaten hjælper også med at forhindre overophedning og underafkøling under varme sommerdage eller kolde vinternætter. Funktionen Dimming & Pulse Proportional holder temperaturen på det ønskede sætpunkt med en meget højere nøjagtighed end konventionelle termostater og eliminerer stort set temperatursvingninger i terrariet. En rød LED vil indikere, når varmeenheden er tændt, og når den indstillede temperatur er nået, vil LED’en skifte til blå. Du skal blot tilslutte din varmemåtte, varmekabel, keramisk varmelegeme eller glødepære til Exo Terra-termostaten, indstille den foretrukne temperatur og placere varmesensoren på det ønskede sted. Termostatens forsænkede drejeskive forhindrer utilsigtet temperaturændring, hvis enheden håndteres. Termostaten leveres med en strømledning med jordet stik og stik for øget sikkerhed og for at tillade brug af en stikkontakt. Den vandtætte fjernbetjeningssensor kan sikkert bruges i meget fugtige terrarier og vandmiljøer.

Exo Terra® termostaten skal indstilles efter dyrenes behov. Undersøg grundigt det foretrukne optimale temperaturområde (POTR) for dit specifikke krybdyr, så du kan skabe de korrekte temperaturgradienter inde i terrariet for at tillade dine krybdyr at termoregulere.

Exo Terra termostat dæmpningsindstilling

Dæmpningsindstillingen på vores Exo Terra-termostater er en meget nøjagtig temperaturkontrolindstilling, der tillader brugen af ​​varmekilder, der udsender synligt lys. I stedet for at tænde og slukke for strømmen, som bimetalliske og elektroniske ON/OFF-termostater gør, dæmper dæmpningsindstillingen bogstaveligt talt den elektriske strøm, der sendes til varmeelementet. Indstillingen Dæmpning øges gradvist og dæmper den elektriske strøm, der sendes til varmelegemet afhængigt af den temperaturstigning, der er nødvendig. For eksempel, når varmelegemet først tændes, vil den elektriske strøm, der sendes til varmelegemet, gradvist stige, indtil den indstillede temperatur er nået. Når den indstillede temperatur er tæt på at være nået, vil termostaten dæmpe den elektriske strøm, der sendes til varmeelementet for at opretholde en perfekt stabil temperatur. Dæmpningsindstillingen eliminerer stort set temperaturudsving i terrariet.

BEMÆRK: I kombination med en ikke-synlig lysemitterende varmekilde (såsom Exo Terras varmemåtte, varmekabel, keramisk varmelegeme, infrarød baskingspot eller natvarmelampe), giver Exo Terra 300W Dimming & Pulse Proportional Termostat dig mulighed for at skabe en brønd -kontrolleret 24-timers opvarmningssystem, der ikke vil afbryde dit dyrs normale aktivitetscyklus, samtidig med at de påkrævede temperaturforhold opretholdes, der ligner dem, der findes i deres naturlige miljø.

BEMÆRK: Når du bruger Exo Terra 300W Dimming & Pulse Proportional Termostat i kombination med en synlig lys-emitterende pære (som Exo Terra’s Intense Basking Spot, Daylight Basking Spot eller Daytime Heat Lamp) for at skabe et solbadeområde i dagtimerne eller til omgivende dagopvarmning. , skal du tænde for termostaten ved solopgang og slukke ved solnedgang enten manuelt eller ved hjælp af en timer, for at undgå, at pæren udsender lys om natten, der forstyrrer dit dyrs normale aktivitetscyklus.

Dimming & Pulse Proportional funktion styrer terrariumtemperaturer meget nøjagtigt

  • Fra 18°C ​​op til 38°C (64°F – 100°F)
  • Rød LED vil indikere, når varmeapparatet er tændt
  • Forsænket skive for at forhindre utilsigtet temperaturændring
  • Vandtæt fjerntemperaturføler
  • Ideel til brug med varmemåtter, varmekabler, keramiske varmelegemer og glødepærer
  • Styrer varmeapparater op til 300W

https://exo-terra.com/wp-content/uploads/PT2461_Thermostat_EU.pdf

Exo Terra termostat Dimming & Puls 300 watt
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins