Følg os på Facebook

Bioceramax ultrapro 600 1Ltr.

Kategori: Varenummer (SKU): 5be673969dfb

Beskrivelse
MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX
MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600 er et unikt bidrag til AQUAEL MULTIKANI-filter, designet til biologisk vandfiltrering i ferskvands- og marine akvarier, paludariums, akvaterrarier og terrariumpools. Det har formen af ​​ruller fremstillet af porøst keramisk materiale, der giver et meget stort filtreringsareal – 600 m2.
Hvordan fungerer MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600?
På den indvendige overflade af porerne i BioCeraMAX 600 cylindre, der er anbragt i akvariefilteret over tid, bliver der aflejret stammer af nyttige nitrificerende bakterier fra slægterne Nitrosomonas og Nitrospira. Disse mikroorganismer bruger metabolske produkter: ammoniak (Nitrosomonas) og nitritter (Nitrospira), der er giftige for fisk i deres livsprocesser. Nitrifiserende bakterier oxiderer ammoniak og nitrit til dannelse af nitrater, som er meget mere sikre for indbyggerne i akvariet.
Hvor og hvornår fungerer MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600?
MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600 er et enhedsmodul, der er designet til AQUAEL MULTIKANI-filter. Det kan bruges i både ferskvand og marine akvarier. Det anbefales især til tanke med store fisk og masser af fisk.
Hvordan skal jeg bruge MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600?
MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600 er øjeblikkeligt klar til brug og kræver ikke skylning eller andre yderligere aktiviteter. MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600 indsats skal skrues på MULTIKANI-filteret. For at sikre optimale resultater anbefales det at placere MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600-patronen bag de mekaniske filtreringspatroner og inden de kemiske filtreringspatroner.
Et MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600-modul kan være nok til at filtrere et akvarium med en kapacitet på 320l, med et MULTIKANI-filter udvidet til 8 moduler.
Hvor længe fungerer MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600?
MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600 patron kan bruges i meget lang tid uden at blive udskiftet, men den udsættes for langsom gradvis slid på grund af knusning, hvilket reducerer effektiviteten af ​​dens funktion. For at sikre en optimal effekt anbefales det at udskifte ca. en tredjedel af bidraget for et nyt hver 6.-12 måned. Ved rengøring af filteret skal patronen skylles i vandet, der drænes fra akvariet.
MULTI CARTRIDGE PRO BioCeraMAX 600-patronen må ikke vaskes i ledningsvand for at forhindre dens sterilisering.

Bioceramax ultrapro 600 1Ltr.
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins