Følg os på Facebook

Bioceramax ultrapro 1200 1Ltr.

Kategori: Varenummer (SKU): bf5b7b92dd97

Beskrivelse
BioCeraMAX 1200
BioCeraMAX 1200 er et unikt bidrag designet til biologisk vandfiltrering i ferskvand og marine akvarier, paludariums, akvaterrarier og terrarium pools. Det er i form af ruller fremstillet af finkornet sintret glas, der sikrer en ekstrem stor filteroverflade – 1200 m2.
Hvordan fungerer BioCeraMAX 1200?
På den indvendige overflade af porerne i BioCeraMAX 1200-ruller, der er anbragt i akvariefilteret over tid, aflejres stammer af nyttige nitrifierende bakterier fra slægterne Nitrosomonas og Nitrospira. Disse mikroorganismer bruger metabolske produkter: ammoniak (Nitrosomonas) og nitritter (Nitrospira), der er giftige for fisk i deres livsprocesser. Nitrifiserende bakterier oxiderer ammoniak og nitrit til dannelse af nitrater, som er meget mere sikre for indbyggerne i akvariet.
Hvor og hvornår fungerer BioCeraMAX 1200?
BioCeraMAX 1200 er perfekt egnet som et filterlag i beholderfiltre, overløbsfiltre, indvendige filtre med kamre til løse pulvere (f.eks. TURBOFILTER), sumpe, filter skorstene.
Det kan bruges i både ferskvand og marine akvarier. Det anbefales især til tanke med store fisk og masser af fisk.
Hvordan skal jeg bruge BioCeraMAX 1200?
BioCeraMAX 1200 er øjeblikkeligt klar til brug og kræver ikke skylning eller andre yderligere aktiviteter. Indholdet af emballagen hældes i filterkurven eller filtreringskammeret. For at sikre optimale resultater anbefales det at placere BioCeraMAX 1200-patronen bag de mekaniske filtreringspatroner og inden de kemiske filtreringspatroner.
En pakke, dvs. 1 liter BioCeraMAX 1200, anbefales til AQUAEL-filtre: UNIMAX 150, UNIMAX 250, MIDIKANI 800, MINIKANI 80, MINIKANI 120, ASAP og VERSAMAX. For andre filtre anbefales en BioCeraMAX 1200-pakke til akvariet på ca. 250 l kapacitet.
Hvor lang tid fungerer BioCeraMAX 1200?
BioCeraMAX 1200-patronen kan bruges i meget lang tid uden at udskifte den. Den udsættes imidlertid for langsom gradvis slid på grund af knusning, hvilket reducerer dens effektivitet. For at sikre en optimal effekt anbefales det at udskifte ca. en tredjedel af bidraget for et nyt hver 6.-12 måned. Ved rengøring af filteret skal patronen skylles i vandet, der drænes fra akvariet.
Vask ikke BioCeraMAX 1200 i ledningsvand for at forhindre sterilisering.

Bioceramax ultrapro 1200 1Ltr.
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins