Følg os på Facebook

Bioceramax ultrapro 1600 1Ltr.

Kategori: Varenummer (SKU): 3207f51886f1

Beskrivelse
BioCeraMAX 1600
BioCeraMAX 1600 er et unikt bidrag designet til biologisk vandfiltrering i ferskvand og marine akvarier, paludariums, akvaterrarier og terrarium pools. Det har formen af ​​kugler lavet af finkornet sintret glas, der giver en usædvanlig stor filtreringsoverflade – 1600 m2.
Hvordan fungerer BioCeraMAX 1600?
På den indre overflade af porerne i BioCeraMAX 1600 kugler placeret i akvariefilteret over tid, sætter stammerne af nyttige nitrifierende bakterier fra slægterne Nitrosomonas og Nitrospira sig. Disse mikroorganismer bruger metabolske produkter: ammoniak (Nitrosomonas) og nitritter (Nitrospira), der er giftige for fisk i deres livsprocesser. Nitrifiserende bakterier oxiderer ammoniak og nitrit til dannelse af nitrater, som er meget mere sikre for indbyggerne i akvariet.
Hvor og hvornår fungerer BioCeraMAX 1600?
BioCeraMAX 1600 er perfekt egnet som et filterlag i beholderfiltre, overløbsfiltre, indvendige filtre med kamre til løse medier (f.eks. TURBOFILTER), sumpe, filter skorstene. Det kan med succes bruges i både friske akvarier og saltvand. Det anbefales især til tanke med store fisk og masser af fisk.
Hvordan skal jeg bruge BioCeraMAX 1600?
BioCeraMAX 1600 er straks klar til brug og kræver ikke skylning eller andre yderligere aktiviteter. Indholdet af emballagen hældes i filterkurven eller filtreringskammeret. For at sikre optimale resultater anbefales det at placere BioCeraMAX 1600-patronen bag de mekaniske filtreringspatroner og inden de kemiske filtreringspatroner.
En pakke, dvs. 1 liter BioCeraMAX 1600, anbefales til AQUAEL-filtre: UNIMAX 150, UNIMAX 250, MIDIKANI 800, MINIKANI 80, MINIKANI 120, ASAP og VERSAMAX 3. For andre filtre anbefales en BioCeraMAX 1600 pakke til akvariet ca. 250 l kapacitet.
Hvor længe fungerer BioCeraMAX 1600?
BioCeraMAX 1600-patronen kan bruges i meget lang tid uden at udskifte den, men den udsættes for langsom gradvis slid på grund af knusning, hvilket reducerer effektiviteten af ​​dens funktion. For at sikre en optimal effekt anbefales det at udskifte ca. en tredjedel af bidraget for et nyt hver 6.-12 måned.
Ved rengøring af filteret skal patronen skylles i vandet, der drænes fra akvariet.
Vask ikke BioCeraMAX 1600 i ledningsvand for at forhindre sterilisering.

Bioceramax ultrapro 1600 1Ltr.
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins