Følg os på Facebook

Zeomax plus 1Ltr.

Kategori: Varenummer (SKU): 35c41c5ffb8b

Beskrivelse
ZeoMAX Plus
Zeolitter er mineraler fremstillet hovedsageligt af aluminiumoxider og siliciumoxider, som danner løse konstruktioner med adskillige kanaler og kamre. ZEOMAX PLUS er en naturlig zeolit, der bruges til kemisk filtrering af vand. Det har formen af ​​en grus lavet af omhyggeligt udvalgt zeolit, der giver en meget stor sorptionskapacitet. Disse rum kan frit fylde det vand, der bevæger sig inde, som indeholder forskellige ioner. Som et resultat har ZEOMAX PLUS en enorm sorptionskapacitet: det absorberer og binder forskellige typer kemiske urenheder – nitrogenforbindelser og tungmetaller og andre stoffer, der er farlige for fisk.
Hvad er ZeoMAX Plus? 
ZeoMAX Plus er en unik filterpatron designet til kemisk vandfiltrering i ferskvandsakvarier, paludariums, akvaterrarier og terrariumbassiner. Det har formen af ​​en grus lavet af omhyggeligt udvalgt zeolit, som giver en meget stor sorptionsevne.
Hvordan fungerer ZeoMAX Plus? 
Den specielt tilberedte zeolit, der bruges til produktion af ZeoMAX Plus, har fremragende sorptionsegenskaber. Som et resultat absorberer det giftige nitrogenforbindelser, der er opløst i det. Det fanger ammoniak fra vandet og binder og neutraliserer også nitrit- og nitrationer opløst i det. Det beskytter fisk mod skadelige kvælstofstoffer og tillader begrænsning af vandændringernes størrelse og hyppighed.
Hvor og hvornår fungerer ZeoMAX Plus? 
ZeoMAX Plus er ideelt egnet som et filterlag i beholderfiltre, overløbsfiltre, indvendige filtre med kamre til løse medier (f.eks. TURBOFILTER) samt i sumpe og filter skorstene. Det anbefales til alle typer dekorative ferskvandsakvarier.
Hvordan skal jeg bruge ZeoMAX Plus? 
ZeoMAX Plus er straks klar til brug og kræver ikke skylning eller andre yderligere aktiviteter. Indholdet af emballagen hældes i filterkurven eller filtreringskammeret. For at sikre optimale anvendelsesresultater anbefales det at placere ZeoMAX Plus-patronen bag de mekaniske filtreringsindsatser og bag de biologiske filtreringspatroner.
 ZeoMAX Plus anbefales til AQUAEL-filtre: UNIMAX, MIDIKANI 800, MINIKANI 80, MINIKANI 120, ASAP og VERSAMAX. En enkelt pakke ZeoMAX Plus – 1 l anbefales til akvarier med en kapacitet på 150 – 250 l.
Hvor længe fungerer ZeoMAX Plus? 
Betjeningen af ​​ZeoMAX Plus-patronen (sorption) får den gradvist til at blive fyldt og slidt. For at opretholde optimale filtreringsegenskaber skal den udskiftes mindst hver 4. uge.

Zeomax plus 1Ltr.
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins