Følg os på Facebook

RP Terrarie 20 x 20 x 30 cm

Vægt 5 kg
385,00 kr.
Tags: Kategori: Varenummer (SKU): 8595091794027

Beskrivelse
VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DETTE TERRARIE LEVERES MED TOP ÅBNING.

Repti Planet Terrarium er designet som en terrariumtank til forskellige typer dyr, svarende i størrelse til den givne type terrarium. Den er velegnet til krybdyr, padder, slanger, hvirvelløse dyr, små pattedyr og andre typer dyr.

For tilstrækkelig ventilation er den øverste del af terrariet udstyret med et metalnet, der forhindrer udslip af husdyr og fodring af insekter. Når du åbner toppen af ​​terrariet, skal du sørge for, at der ikke er nogen fare for, at dyret kan flygte fra terrariet. Når du lukker, skal du passe på ikke at fange dyr, planter eller andre dekorationer.

Terrarierne er udstyret med en over- og understel af plast, som gør det muligt at stable terrarierne og placere varmepladerne direkte på ydersiden af ​​bundglasset.

Terrariet kan også bruges som paludarium med vandområde.

Hele den øverste del af terrariet kan fjernes til fodring og håndtering.

Vigtigt:

– Læs venligst hele manualen omhyggeligt, og sørg for, at du har modtaget alle dele af dette produkt, før du starter installationen.

– Gør dig bekendt med sikkerhedsinstruktionerne og vedligeholdelsesmanualen.

– Denne manual er omhyggeligt udarbejdet for tilstrækkelig nødvendig information. Vi har forsøgt at sikre, at alle nødvendige oplysninger er korrekte. Vi påtager os dog intet ansvar for tryk- eller andre fejl. Tekniske data betragtes altid som informative og kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel.

– Hvis du fylder terrariet med vand, skal du altid tage stikket ud af alle elektriske apparater, før du sætter hænderne i terrariet.

Udpakning af terrariet

Fjern alt emballagemateriale fra terrariet. Vask og rengør terrariet for støv med en fugtig svamp. Brug ingen kemiske rengøringsmidler og rengør ikke glasset inde i terrariet med en klud, der kan være imprægneret med et kemisk stof.

Tjek terrariet

Sørg for, at produktemballagen er komplet, og at glasset ikke er blevet beskadiget under transporten. Alle terrarier er grundigt testet og kontrolleret inden emballering, men vi anbefaler at fylde terrariet med vand til en højde på ca 5 cm. Før testimprægneringen skal terrariet opbevares på et tørt sted, så eventuel udsivning af vand i tilfælde af beskadigelse af glasset kan opdages i tide.

Placering af terrariet

Tænk grundigt over stedet for terrariet, for efter installation af alle dekorative elementer skal terrariet ikke længere håndteres. Vælg et sted, hvor temperaturen er stabil mellem 20 og 25°C. Ideelt set skal du finde et sted med naturligt lys, men ikke direkte i nærheden af ​​et vindue eller på steder, hvor terrariet kan blive overophedet. Undgå også steder, hvor der er kemikalier eller andre dampe og cigaretrøg. Efter at have valgt et passende sted, kan du begynde at installere planter og andre dekorationer.

Installation af elektriske enheder inde i enheden

Hvis du beslutter dig for at installere el. enheder som en varmesten, tåge, vandfald og andre inde i terrariet, skal alle elektriske enheder altid være slukket – trukket ud. stik. Vælg et passende sted for elektriske apparater i terrariet og før deres kabler til bagsiden af ​​terrariet. Det øverste dæksel er udstyret med huller til placering af kabler og rør. Hvis du ikke skal bruge hullerne, skal du bruge en prop. Dette vil forhindre undslippe af fodrende insekter. Det er muligt at bruge hullet placeret på terrariets sideglas til at styre installationen. Luk ventilationsgrillen og sørg for, at der ikke er fare for, at dyret slipper ud af terrariet.

Installation af belysning

For at oplyse terrariet skal du kun vælge produkter, der er beregnet til dette, ideelt set Repti Planet-produkter. Lysstyrken skal være i overensstemmelse med dyret og tankens størrelse. For høj temperatur kan resultere i dyrets død og forringelse af produktet.

http://reptiplanet.pet/portfolio-items/repti-planet-glass-terrarium-20x20x30cm/?portfolioCats=84

INDHOLD FØLGER IKKE MED TERRARIET.

RP Terrarie 20 x 20 x 30 cm
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins