Pakkens indhold:
1. Hovedmotor: 1 stk
2. Vandtank: 1 stk
3. Låg: 1 stk
4. Fleksibelt rør: 1 stk
5. Sugekopper: 2 stk
6. Brugermanual: 1 stk.


Dette produkt bruger en timer til gentagen periodisk befugtning; hvis der kræves konstant luftfugtighed, kan produktet også bruges med en fugtsensor.
Beholderens design giver mulighed for nem vandpåfyldning, nem vedligeholdelse og fjernelse af snavs, hvilket forhindre vækst af bakterier.
Det åbne design gør det muligt at fylde vand på, selv når enhedens låg er på, når vandet strømmer direkte ind i enhedens beholder.
Forudsat at der er nok vand i beholderen, garanterer den store gennemsigtige 4L beholder langvarig kontinuerlig befugtning.
De højfølsomme knapper, som er en del af kontrolpanelet med elektronisk touch-teknologi, sikrer hurtig respons og nem justering.
Displayet er udstyret med LED-teknologi, som sikrer lavt energiforbrug og lang levetid.
Produktet er meget støjsvagt. Mængden af ​​dannet tåge kan justeres i 3 tre niveauer. Tågefunktionen afbrydes automatisk i tilfælde af vandmangel, hvilket sikrer en meget sikker og pålidelig drift af produktet.
Ventilatoren har en quick release funktion for nem adgang, vedligeholdelse og service.
Luftindtaget bruger en meget gennemtrængelig aktiveret kulsvamp for effektivt at forbedre luftkvaliteten.
Tryk og hold MIST-knappen nede for at gå i dvaletilstand, og tryk på en vilkårlig knap for at forlade tilstanden. Betjeningen er enkel og brugervenlig.

TEKNISKE PARAMETRE
1. Produktmål: 200 x 162 x 277 mm
2. Indgangsspænding: 100-240 V ~ 50/60 Hz
3. Effekt: Maks.25W
4. Tågeeffekt: Maks. 300ml/h
5. CT kontrolområde: 0~4 timer
6. WT kontrolområde: 2~120 minutter
7. Støj: ≤35 decibel