Følg os på Facebook

Exo Terra Termostat 100 watt

Vægt 0,645 kg
290,00 kr.

På lager

Kategori: Varenummer (SKU): 15561224567

THERMOSTAT 100W – 100W Electronic ON/OFF Thermostat.

Krybdyr er ektoterme og bruger varme fra en ekstern kilde til at termoregulere deres optimale kropstemperatur. De fleste krybdyr bruger direkte strålevarme fra solen i kombination med ledende varme fra solopvarmede overflader såsom grene, sten eller andre varmeakkumulerende strukturer. At sørge for en sådan passende, artsrelateret temperaturgradient i terrariet er en vigtig faktor for vellykket reptilhold. Med Exo Terra 100W elektronisk ON/OFF termostat kan du skabe et velkontrolleret varmesystem, der giver dig mulighed for at opretholde de nødvendige temperaturforhold svarende til dem, der findes i en ørken eller tropisk miljø.

Termostaten hjælper også med at forhindre overophedning og underafkøling under varme sommerdage eller kolde vinternætter. Den elektroniske Triac-kontakt holder temperaturen på det ønskede sætpunkt med en meget højere nøjagtighed sammenlignet med konventionelle termostater og eliminerer stort set temperatursvingninger i terrariet. Tilslut blot din varmemåtte, varmekabel eller keramiske varmelegeme til Exo Terra ON/OFF termostaten, indstil den foretrukne temperatur og placer varmesensoren på det ønskede sted. Den røde LED-varmeindikator lyser, når varmeapparatet er tændt, og slukker, når den ønskede temperatur er nået. Termostatens forsænkede drejeskive forhindrer utilsigtet temperaturændring, hvis enheden håndteres. Termostaten leveres med en 3,6 fod / 110 cm strømledning med jordet stik og stik for øget sikkerhed og for at tillade brug af en stikkontakt. Den vandtætte fjernbetjeningssensor kan sikkert bruges i meget fugtige terrarier og vandmiljøer.

Exo Terra® termostaten skal indstilles efter dyrenes behov. Undersøg grundigt det foretrukne optimale temperaturområde (POTR) for dit specifikke krybdyr, så du kan skabe de korrekte temperaturgradienter inde i terrariet for at tillade dine krybdyr at termoregulere.

  • Styrer nøjagtigt terrariumtemperaturer
  • Ideel til brug med varmemåtter og varmekabler
  • Fra 20°C op til 35°C (68°F – 95°F)
  • Vandtæt fjernbetjeningssensor
  • Styrer varmeapparater op til 100W

https://exo-terra.com/wp-content/uploads/PT2456_Thermostat_EU.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=v91Zsbus_0g&t=11s

Exo Terra Termostat 100 watt
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins