Carbomax Plus 1Ltr.

Carbomax Plus 1Ltr.

119,00 DKK Inkl. moms

In stock

119,00 DKK Inkl. moms

Carbomax Plus 1Ltr.

Availability: Tilgængelig på restordre Varenummer (SKU): 42106615 Kategori: Tags: , , , , , , , , , ,
Se kurv

Beskrivelse

CarboMAX Plus

Dette er en unik filterpatron  lavet af aktivt kulstof af høj kvalitet, som har fremragende absorptionsegenskaber. Placeret i filteret fanger det vand og binder opløst i det kemiske stoffer. Det neutraliserer tungmetalioner og klor. Det absorberer resterne af medicin og andre kemiske præparater. Det fjerner også perfekt misfarvninger (f.eks. Forårsaget af træ placeret i akvariet). Det har formen af ​​holdbare, støvfrie granuler takket være den omhyggeligt udviklede støvfjernelsesteknologi.

Hvordan fungerer CarboMAX Plus? 
Det aktiverede kul, der bruges til fremstilling af CarboMAX Plus, har fremragende absorptionsegenskaber, takket være hvilket det absorberer giftige stoffer, der er opløst i det. Det neutraliserer tungmetalioner og klor til stede i ledningsvand. Fjerner farvestoffer fra vandet og gendanner krystallinsk renhed. Det absorberer resterne af medicin og andre kemiske præparater.

Hvor og hvornår fungerer CarboMAX Plus? 
CarboMAX Plus er perfekt som et filterlag i beholderfiltre, overløbsfiltre, indvendige filtre med kamre til løse pulvere (f.eks. TURBOFILTER) samt i sumpe og filter skorstene.
CarboMAX Plus bør bruges i nyetablerede akvarier for at forbedre kvaliteten og gennemsigtigheden af ​​frisk akvarievand.
En pakke CarboMAX Plus indeholder to poser med en kapacitet på 0,5 l. En CarboMAX Plus taske anbefales til en 150 l tank.

CarboMAX Plus anbefales især til udstillingstanke, hvor vi ønsker at opnå den rigtige dekorative effekt på kortest mulig tid. Det bruges også i tilfælde af misfarvning af akvarievand og efter endt behandling af fisk ved hjælp af kemiske præparater.

Hvordan skal jeg bruge CarboMAX Plus? 
CarboMAX Plus er straks klar til brug og kræver ikke skylning eller andre yderligere aktiviteter. Indholdet af emballagen skal placeres i filterkurven eller i filtreringskammeret. For at sikre optimale resultater anbefales det at placere CarboMAX Plus-patronen bag de mekaniske filtreringsindsatser og bag de biologiske filtreringspatroner.

CarboMAX Plus anbefales til AQUAEL-filtre: UNIMAX, MIDIKANI 800, MINIKANI 80, MINIKANI 120, ASAP, TURBO og VERSAMAX.

Hvor længe fungerer CarboMAX Plus? 
Betjeningen af ​​CarboMAX Plus-patronen (sorption) får den gradvist til at blive fyldt og slidt. For at opretholde optimale filtreringsegenskaber skal den udskiftes mindst hver 4. uge.

Yderligere information

Vægt 1 kg