Følg os på Facebook

Arcadia Reptile & Amphibian Nutrition

Vægt 0,390 kg
219,00 kr.

Ikke på lager

Kategori: Varenummer (SKU): 9780957657007

Krybdyr og padder er blevet holdt af mennesker i tusinder af år. I løbet af de sidste 20 år har vi set et boom af interesse for at holde disse utrolige dyr som kæledyr og hjemmeudstillingsarter.

Mere og mere forskning i disse dyrs vilde levesteder bliver let tilgængelig for brugere, og med denne forskning følger et ansvar for krybdyrholdere for at forsyne deres fangede dyr med de væsentlige elementer, der er nødvendige for at få et dyr i fangenskab til at trives og formere sig og ikke blot at overleve.

Et af de mest bekymrende aspekter af pleje af krybdyr i fangenskab har været de fødevarer, vi har måttet tilbyde dem. Indeholder disse masseproducerede insekter al den næring, et krybdyr har brug for for at trives? Indeholder optøede frosne gnavere virkelig alle de vitaminer og mineraler, som visse arter har brug for for at overleve? Og hvordan interagerer disse forskellige vitaminer og fødevarekilder med hinanden?

I denne meget praktiske guide forklarer vi krybdyrsernæring, hydrering, vitamingrupperne, vilde kostvaner, kosttilskud, D3-cyklussen, tarmbelastning og meget, meget mere

Bogen er på 272 sider.

https://www.arcadiareptile.com/da/boeger/

Arcadia Reptile & Amphibian Nutrition
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more

HPReptiles

Svarer typisk inden for et døgn

Powered by WpChatPlugins