Sikker Betaling

Du kan betale med flg. betalingskort:
Dankort – Master Card –  Maestro – Visa – Visa Electron

Hvorfor er det sikkert?
Når du betaler med betalingskort i internet butikken bliver dine kortoplysninger sendt til Quickpay’s BetalingsSystem.
Quickpay er godkendt til online-transaktioner af Pengeinstitutternes BetalingsService (PBS). En sådan godkendelse gives kun til firmaer, som kan dokumentere at sikkerheden er absolut i top. Dette omfatter bl.a. kryptering af overførsler, kryptering af lagrede informationer, en omfattende systematisk test, virusbeskyttelse og anvendelse af krypterings-certifikat.
For at kunne gennemføre online-transaktioner skal også butikken være godkendt af PBS. Der er nogle helt bestemte krav, der skal være opfyldt for at opnå PBS’ godkendelse, og disse krav opfylder HPReptiles’s Internetbutik. Kravene omfatter bl.a. at du aldrig må være i tvivl om, hvad du betaler for, at du skal have direkte adgang til oplysninger om returnering, tilbagebetaling, ordrebekræftelse m.m. Og at der ikke lægges omkostninger på handelen, som ikke fremgår tydeligt. Bemærk i øvrigt også, at pengene ikke må trækkes fra din konto før varen er afsendt. Skulle der være noget, du ikke mener er angivet tydeligt nok i shoppen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Når du indtaster dit kortnummer og udløbsdato i HPReptile’s shop, sker overførslen af disse oplysninger krypteret. Der anvendes SSL-kryptering (Secure Socket Layer), der giver optimal sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af tredie part.

Husk altid på, at kun din pinkode eller din underskrift, i juridisk forstand, kan betragtes som bindende for et kreditkortkøb. Du må aldrig opgive din pinkode på Internet. Skulle nogen komme i besiddelse af dit kortnummer og udløbsdato har du altid retten på din side, og sælger skal annullere et kreditkort-køb, hvor der ikke optræder en pinkode eller en underskrift. Dette er naturligvis også gældende for kreditkortbaserede køb over nettet.

Du kan finde masser af nyttig information om din sikkerhed på nettet på www.forbrugersikkerhed.dk
Endvidere er der flere oplysninger at hente om on line betaling på PBS’s website www.betaling.dk

Kontonr. .